horsefuture

min nya blogg heter http://horsefuture.blogg.se/! alla är välkomna dit och bara så ni vet ska jag nog försöka ändra lite med texten så den inte blir så svår att läsa (:

jag kommer INTE blogga från denna bloggen !

ny blogg under uppdatering!

håller på att fixa med en ny blogg, det är därför jag inte bloggar här. men så snart jag är klar med designen osv på min nya ska jag skriva en länk till den så håll utkik! kan komma upp idag :)

hmmmm....

jaa, ni ser ju bloggen...
fått in en rörlig header som jag ville ha men den är ju inte riktigt där jag vill ha den...
ska försöka fixa det imorgon för nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova skönt!

förslag

jag tänkte starta upp en ny blogg snart, mycke roligare, mycke seriösa inlägg, tävlingar, frågestund, tips till er asså olika övningar till ridpasset osv. och även mycke snyggare design!  men det ända problemet är att jag inte kommer på något bra bloggnamn.... VAD ÄR ERT FÖRSLAG? :)

ge mig massvis med förslag!


igga mig stoort!

.....

Red idag och igår, gick inte speciellt bra på något av ridpassen... Igår stod han och trippade på galoppbanan, slog med huvudet, gick i sidled hit och dit och vägrade stå still och va sjuukt spänd. Idag va han lite jobbig mot slutet,han stack en gång och bockade en gång eller vad det nu va han gjorde (?) Nu tänker jag ta en blogg paus så kommer inte skriva något förrän jag får lust, tror jag, anledningen är att jag inte får någon respons och då känns det inte så lönt att blogga eftersom ni inte verkar uppskatta inläggen.

tips?

vad vill ni läsa om?
ni verkar inte uppskatta inläggen jag lägger upp här så ge mig en massa tips om vad jag kan skriva!
jag ska försöka skriva om det så fort som möljigt (:


bilder från dagstorp igår

















denna hästen va SUPER söt och vann också :D


haha aww!


RSS 2.0